Voimistelujaoston kauden päättäjäiset 23.5.2018

 

_____________________________________________________________________________

Kunnossapitotyö - PIF Center suljettu 14.-15.6. sekä 18.-20.6.2018

Kaikki hallit suljettu kunnossapitotöiden aikana.

_____________________________________________________________________________

 

Tarkennus vuokrausperiaatteisiin keväälle 2018

Rohkaistaksemme hallien käyttöä aikoina, jolloin käyttöaste on alhainen, hallien vuokria tarkistetaan. Alla mainittuina aikoina hallien osalta on käytössä arkipäiväkäytön hinnasto vuorokauden kaikkina tunteina eriteltynä eri halleille seuraavasti:

Jalkapallohalli ajalla 1.4. – 15.10. 30 €/h
Sisäpelikenttä ajalla 1.5. – 31.8. 20 €/h
Telinevoimisteluhalli lauantaisin ja sunnuntaisin ajalla 1.4. –31.5. ja kaikkina päivinä ajalla 1.6. –31.8. 20 €/h

Nämä hinnat koskevat kaikkia hallien käyttäjiä jotka täyttävät pykälän 6 määritelmät vakiovuorosta sekä pitkästä sitoutumisjaksosta. Nämä hinnat eivät koske ns. vapailla markkinoilla olevia tunteja kuten syntymäpäiväjuhlia ja muita kertaluontoisia tilaisuuksia.

Vuokrausperiaatteet ja hinnaston löydät täältä.

Suunnistusta 14.1.2018

Viking Cup pelattiin Paraisilla 3-4.1.2018


 

Lisätietoa löydät klikkaamalla tähän

PIF-09 Turnaus PIF-Centerissä 18.11.2017

Sisäänkäynnin kattoprojekti etenee – 17.10.2017

 

urheiluhalli täydessä käytössä

 

Arvoisa urheilun ja urheilukulttuurin ystävä

Pargas Idrottsförening r.f. on 102-vuotias yleisseura jonka toiminnassa on mukana selvästi yli 2 000 jäsentä kun sisarseura Paraisten Nappulaliiga otetaan mukaan laskuihin. Suurin osa jäsenistä ovat junioreita, jotka maksavat erittäin huokean osallistumismaksun jollekin seuran seitsemästä jaostosta.

Juniorien lukumäärä on nousussa, mikä on aiheuttanut ongelmia riittävien hallivuorojen saannin kannalta. Hallipula on jopa estänyt toimintaa. Kun kaupungilla ei tällä hetkellä ole resursseja tällaisille investoinneille, seuran on pitänyt ryhtyä toimenpiteisiin. Tästä syystä perustettiin kiinteistöyhtiö Fastighets Ab PIF-Center Kiinteistö Oy, jonka tarkoituksena on hallinnoida ja vuokrata edelleen Norrbynharjulla sijaitsevia entisiä teollisuushalleja, jotka seura hankki omistukseensa. Entisiä teollisuushalleja muunnetaan parasta aikaa liikuntahalleiksi. Piffen (64 %) on yhdessä Paraisten Nappulaliigan (12,5 %) kanssa yhtiön enemmistöosakas. Nordkalk Oyj on mukana rahoittamassa hanketta 19,5 % osuudella ja Folke Lindström 4 % osuudella. Kiinteistöyhtiön oma pääoma, osakepääoma ja vapaiden rahastojen yhteisarvo on 396 000 euroa.

Pääomasijoituksiaan varten seurat ovat ottaneet pankkilainan jonka takaajana (80 %) on Paraisten kaupunki. Kiinteistöyhtiölle on myönnetty valtion tukea 207 000 euron edestä muutostöihin sekä 400 000 euron edestä rahoitusta pankeilta. Rahoitustarvetta kuitenkin riittää. Hallin kiinteä varustus ja liikuntavälineet ovat hankintalistalla. Kiinteistöyhtiön toiveena on välttää lainataakan lisäämistä hankkimalla lahjoituksia ja sponsoritukea rahastoilta, säätiöiltä, yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä.

Hankkeen kokonaisbudjetti on noin 1,4 miljoonaa euroa. Mikäli rahoituskysymys pystytään ratkaisemaan, hallit ovat valmiina ensi vuodenvaihteessa. Tavoitteena on luoda edellytyksiä monipuolisen urheilu- ja liikuntakulttuurin luomiselle, varsinkin nuorille, edulliseen hintaan. Samalla pyrimme myös lisäämään mahdollisuuksia kulttuuritoiminnan osalta.

Talkootyötuntien määrä tulee hankkeen valmistuessa olemaan yli 5 000. Haluammekin jo nyt kiittää kaikkia talkoolaisia jotka ovat tehneet upeaa työtä. Nyt jokainen meistä voi kantaa oman kortensa kekoon!

Pyydämme näin ollen kaikkia paraislaisen urheilun ja urheilukulttuurin ystäviä antamaan oman panoksensa tähän koko kaupungille niin positiiviseen projektiin. Kuten tästä esitteestä käy ilmi, osallistua voi monella eri tavalla.

Suuret kiitokset jo etukäteen!


Folke Lindström
Pargas IF:n ja PIF-Center Oy:n puheenjohtaja 

   
  

 

    
 

 

      

       

        

   

      

     

   

     

     

   
 

      
 

           
 

WT-Kiinteistöt   Profit   Ska-Plan   Lindströms Plåtslageri

Jorma Winberg   Ravintola Kamu   Weber  MPT-Consulting

Pargas Rotary klubb  Väståbolands svenska församling 

Mammamiorna   Oy Parline Ab    El-Kronström

Palmgrén Consulting   Svahnströms El   Café Bustis

Lindan Group   BH-Rör   NJN-Tech   Mercuri Urval

RT-62 Pargas   Lions Club Parainen-Pargas   Sorpo Hereford

Pargas Port Rotary Klubb   Ab Pargas Rörmontering Oy