Uthyres - Vuokrataan 

_____________________________________________________________________________

PIF-Center
VUOKRAUSPERIAATTEET JA VUOKRAT SYKSY 2018

Seuraavia periaatteita noudatetaan aina halleja (koskee kaikkia halleja) vuokrattaessa

1) Hallit vuokrataan vähintään yhden (1) tunnin jaksoissa. Vuokralaisen varattua yhden tunnin jakson, voidaan vuokra-aikaa jatkaa puolen tunnin (30 min) jaksoissa, mikäli toisen puolituntisen vuokraamisesta toiselle taholle voidaan sopia. Varaustilanteen tulee näkyä PIF-Centerin verkkosivuilla.

2) Halleja vuokrataan ensisijaisesti osakkeenomistajille ja osakkeenomistajien organisaatioon kuuluville jaostoille. Mikäli vapaita aikoja löytyy, halleja voidaan vuokrata ulkopuolisille.

3) Prime time tarkoittaa ajanjaksoja arkisin klo 16–22, lauantaisin klo 9–18 sekä sunnuntaisin klo 11–20. Arkipäivisin halleja voidaan vuokrata päivätaksaa vastaan klo 7–16 välisenä aikana.

4) Halleja vuokrataan ainoastaan kokonaisuuksina. Pääsääntöisesti puolia kenttiä tai osia hallista ei vuokrata erikseen. Poikkeuksena pelikentän/voimistelusalin ja yleisurheilutilojen yhteiskäyttö.

5) PIF-Centerin hallivuokriin sisältyy aina voimassa oleva alv (10 %). Vuokrahinnat ovat nähtävillä PIF-Centerin verkkosivuilla www.pifcenter.fi.

6) Vuorot jaetaan ns. Pargas IF:n jaostojen sekä muille seuroille/joukkueille jotka ovat oikeutettuja vakiovuoroon. Vakiovuorot edellyttävät pidempää sitoutumisjaksoa. Ison hallin osalta tällainen jakso on vähintään 1.9.-30.4. Jalkapallohallin osalta vähintään 4,5 kuukautta ajalla 1.11.-31.3.

Vakiovuorojen lisäksi halleja vuokrataan "ulkopuolisille" mikäli vapaita aikoja on tarjolla. Tällöin tuntitaksa on myös korkeampi. Näissä tapauksissa ei vaadita pidempää sitoutumisjaksoa. Varatut vuorot voidaan peruuttaa viimeistään yksi (1) kuukausi ennen vuoron ajankohtaa.

7) Turnauspäivät tulee suunnitella kausikohtaisesti ja mieluiten ennen ko. kauden (kevät/syksy) alkua. Pääsääntöisesti turnausvuorot ohittavat harjoitusvuorot, varsinkin kun turnauspäivät päätetään hyvissä ajoin. Mikäli turnauksia järjestetään lyhyellä varoitusajalla, ne saattavat peruuttaa jo varattuja harjoitusvuoroja. Päätökset näistä tekee halliyhtiön toimitusjohtaja. Turnausten järjestäjät vastaavat hallin vuokrista sekä tilojen valvonnasta ja pintasiivouksesta turnauksen päätyttyä. Turnausten aikana järjestäjän tulee aina huolehtia siitä, että paikan päällä on riittävästi pysäköintivahteja ja järjestysmiehiä (sisätiloissa). Heidän tulee käyttää tähän tarkoitukseen hankittuja keltaisia huomioliivejä. Muilta osin noudatetaan hallien käyttöä koskevaa sopimusta.

8) Kiinteistöjen käytön valvonnan ja käytännön ylläpitotöistä vastaa ylläpitotöistä vastaa ostopalveluna FysioGym Oy. Hallien käyttösopimus laaditaan yhteistyössä PIF-Centerin sekä huoltoyhtiön kanssa.

9) Halleja/pelikenttiä ei saa vuokrata edelleen kolmannelle osapuolelle. Halliyhtiön toimitusjohtaja voi poikkeustapauksissa myöntää oikeuden vuokrata tiloja edelleen. Poikkeuslupaa ei voida myöntää sillä perusteella, ettei varauksen tehnyt taho hyödynnä omaa vuoroaan.

10) Varauksia voi tehdä ainoastaan sähköpostitse info@pifcenter.fi. Jokaisen varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa nimetty vastuuhenkilö. Mikäli vastuuhenkilöä ei nimetä varauksen yhteydessä, vastuuhenkilön vaihtumisesta ei ole ilmoitettu ajoissa (viimeistään varatun ajan alkaessa) tai mikäli mainittu vastuuhenkilö ei itse asiassa ole toiminut vastuuhenkilönä ja ollut paikan päällä varatun ajan yhteydessä, halliyhtiö voi korottaa vuokraa 50 prosentilla.

11) PIF-Centerin verkossa olevan varauskalenterin tiedot muodostavat laskutusperusteen. Varauksia voi muokata viimeistään kuukautta ennen varauksen toteutumisajankohtaa.

 

Hallivuokrat syyskausi 2018
Hinnat ovat €/tunti sis. alv 10 %

 

Jalkapallohalli: 33 x 40 m

Vakiovuoro, prime time 60 €/h

Muut vuorot, prime time 75 €/h

Päivävuoro arkisin, ip-kerhot 30 €/h

Päivävuoro, koulut ja ip-kerhot (ei lämmitystä) 11 €/h

 

Pelikenttä: 17 x 40 m

Vakiovuoro, prime time 30 €/h

Muut vuorot, prime time 37 €/h

Päivävuoro arkisin 20 €/h

Päivävuoro arkisin, koulut ja ip-kerhot 11 €/h + 150€/kk

 

 

Voimisteluhalli: 17,6 x 20 m

Vakiovuoro, oma ja ulkopuolinen käyttö prime time 30 €/h

Muut vuorot, prime time 37 €/h

Päivävuoro arkisin 20 €/h

Päivävuoro arkisin, koulut ja ip-kerhot 11 €/h + 150€/kk

 

Ip-kerhotoiminta, FysioGym/PIFTIS suorittaa yhteisen kuukausimaksun kaikista halleista (150 €/kk

 

Vuokrausperiaatteet ja hinnaston löydät täältä.

Suunnistusta 14.1.2018

Viking Cup pelattiin Paraisilla 3-4.1.2018


 

Lisätietoa löydät klikkaamalla tähän

PIF-09 Turnaus PIF-Centerissä 18.11.2017

Sisäänkäynnin kattoprojekti etenee – 17.10.2017

 

urheiluhalli täydessä käytössä

 

Arvoisa urheilun ja urheilukulttuurin ystävä

Pargas Idrottsförening r.f. on 102-vuotias yleisseura jonka toiminnassa on mukana selvästi yli 2 000 jäsentä kun sisarseura Paraisten Nappulaliiga otetaan mukaan laskuihin. Suurin osa jäsenistä ovat junioreita, jotka maksavat erittäin huokean osallistumismaksun jollekin seuran seitsemästä jaostosta.

Juniorien lukumäärä on nousussa, mikä on aiheuttanut ongelmia riittävien hallivuorojen saannin kannalta. Hallipula on jopa estänyt toimintaa. Kun kaupungilla ei tällä hetkellä ole resursseja tällaisille investoinneille, seuran on pitänyt ryhtyä toimenpiteisiin. Tästä syystä perustettiin kiinteistöyhtiö Fastighets Ab PIF-Center Kiinteistö Oy, jonka tarkoituksena on hallinnoida ja vuokrata edelleen Norrbynharjulla sijaitsevia entisiä teollisuushalleja, jotka seura hankki omistukseensa. Entisiä teollisuushalleja muunnetaan parasta aikaa liikuntahalleiksi. Piffen (64 %) on yhdessä Paraisten Nappulaliigan (12,5 %) kanssa yhtiön enemmistöosakas. Nordkalk Oyj on mukana rahoittamassa hanketta 19,5 % osuudella ja Folke Lindström 4 % osuudella. Kiinteistöyhtiön oma pääoma, osakepääoma ja vapaiden rahastojen yhteisarvo on 396 000 euroa.

Pääomasijoituksiaan varten seurat ovat ottaneet pankkilainan jonka takaajana (80 %) on Paraisten kaupunki. Kiinteistöyhtiölle on myönnetty valtion tukea 207 000 euron edestä muutostöihin sekä 400 000 euron edestä rahoitusta pankeilta. Rahoitustarvetta kuitenkin riittää. Hallin kiinteä varustus ja liikuntavälineet ovat hankintalistalla. Kiinteistöyhtiön toiveena on välttää lainataakan lisäämistä hankkimalla lahjoituksia ja sponsoritukea rahastoilta, säätiöiltä, yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä.

Hankkeen kokonaisbudjetti on noin 1,4 miljoonaa euroa. Mikäli rahoituskysymys pystytään ratkaisemaan, hallit ovat valmiina ensi vuodenvaihteessa. Tavoitteena on luoda edellytyksiä monipuolisen urheilu- ja liikuntakulttuurin luomiselle, varsinkin nuorille, edulliseen hintaan. Samalla pyrimme myös lisäämään mahdollisuuksia kulttuuritoiminnan osalta.

Talkootyötuntien määrä tulee hankkeen valmistuessa olemaan yli 5 000. Haluammekin jo nyt kiittää kaikkia talkoolaisia jotka ovat tehneet upeaa työtä. Nyt jokainen meistä voi kantaa oman kortensa kekoon!

Pyydämme näin ollen kaikkia paraislaisen urheilun ja urheilukulttuurin ystäviä antamaan oman panoksensa tähän koko kaupungille niin positiiviseen projektiin. Kuten tästä esitteestä käy ilmi, osallistua voi monella eri tavalla.

Suuret kiitokset jo etukäteen!


Folke Lindström
Pargas IF:n ja PIF-Center Oy:n puheenjohtaja 

   
  

 

    
 

 

      

       

        

   

      

     

   

     

     

   
 

      
 

           
 

WT-Kiinteistöt   Profit   Ska-Plan   Lindströms Plåtslageri

Jorma Winberg   Ravintola Kamu   Weber  MPT-Consulting

Pargas Rotary klubb  Väståbolands svenska församling 

Mammamiorna   Oy Parline Ab    El-Kronström

Palmgrén Consulting   Svahnströms El   Café Bustis

Lindan Group   BH-Rör   NJN-Tech   Mercuri Urval

RT-62 Pargas   Lions Club Parainen-Pargas   Sorpo Hereford

Pargas Port Rotary Klubb   Ab Pargas Rörmontering Oy