Vuokrausperiaatteet ja vuokrat

Hallivuokrat kevätkaudella 2024
sekä hallien käyttöohjeistus


Voimassa 1.1.2020 alkaen
Seuraavia periaatteita sovelletaan aina halleja (koskee kaikkia halleja) vuokrattaessa:


1) Hallit vuokrataan vähintään yhden (1) tunnin jaksoissa. Vuokralaisen varattua yhden tunnin jakson, voidaan vuokra-aikaa jatkaa puolen tunnin (30 min) jaksoissa, mikäli toisen puolituntisen vuokraamisesta toiselle taholle voidaan sopia. Varaustilanteen tulee näkyä PIF-Centerin verkkosivuilla.

2) Halleja vuokrataan ensisijaisesti osakkeenomistajille ja osakkeenomistajien organisaatioon kuuluville jaostoille. Mikäli vapaita aikoja löytyy, halleja voidaan vuokrata ulkopuolisille.

3) Prime time tarkoittaa ajanjaksoja arkisin klo 16–22, lauantaisin klo 9–18 sekä sunnuntaisin klo 11–20. Arkipäivisin halleja voidaan vuokrata päivätaksaa vastaan klo 7–16 välisenä aikana.

4) Halleja vuokrataan ainoastaan kokonaisuuksina. Pääsääntöisesti puolia kenttiä tai osia hallista ei vuokrata erikseen. Poikkeuksena pelikentän/voimistelusalin ja yleisurheilutilojen yhteiskäyttö.

5) PIF-Centerin hallivuokriin sisältyy aina voimassa oleva alv (10 %). Vuokrahinnat ovat nähtävillä PIF-Centerin verkkosivuilla www.pifcenter.fi.

6) Vakiovuorot jaetaan Pargas IF:n jaostoille sekä muille seuroille/joukkueille jotka ovat oikeutettuja vakiovuoroon. Vakiovuorot edellyttävät pidempää sitoutumisjaksoa. Ison hallin osalta tällainen jakso on vähintään 1.9.-30.4. Jalkapallohallin osalta vähintään 4,5 kuukautta ajalla 1.11.-31.3.

Vakiovuorojen lisäksi halleja vuokrataan ”ulkopuolisille” mikäli vapaita aikoja on tarjolla. Tällöin tuntitaksa on myös korkeampi. Näissä tapauksissa ei vaadita pidempää sitoutumisjaksoa. Varatut vuorot voidaan peruuttaa viimeistään yksi (1) kuukausi ennen varausajankohtaa. TJ voi itsenäisesti päättää poikkeuksista jotka koskevat varauksien yhden kuukauden irtisanomisaika.

7) Turnauspäivät tulee suunnitella kausikohtaisesti ja mieluiten ennen ko. kauden (kevät/syksy) alkua. Pääsääntöisesti turnausvuorot ohittavat harjoitusvuorot, varsinkin kun turnauspäivät päätetään hyvissä ajoin. Mikäli turnauksia järjestetään lyhyellä varoitusajalla, ne saattavat peruuttaa jo varattuja harjoitusvuoroja. Päätökset näistä tekee halliyhtiön toimitusjohtaja. Turnausten järjestäjät vastaavat hallin vuokrista sekä tilojen valvonnasta ja pintasiivouksesta turnauksen päätyttyä. Turnausten aikana järjestäjän tulee aina huolehtia siitä, että paikan päällä on riittävästi pysäköintivahteja ja järjestysmiehiä (sisätiloissa). Heidän tulee käyttää tähän tarkoitukseen hankittuja keltaisia huomioliivejä. Muilta osin noudatetaan hallien käyttöä koskevaa sopimusta.

8) Kiinteistöjen käytön valvonnan ja käytännön ylläpitotöistä vastaa ostopalveluna FysioGym Oy. Hallien käyttösopimus laaditaan yhteistyössä PIF-Centerin sekä huoltoyhtiön kanssa.

9) Halleja/pelikenttiä ei saa vuokrata edelleen kolmannelle osapuolelle. Halliyhtiön toimitusjohtaja voi poikkeustapauksissa myöntää oikeuden vuokrata tiloja edelleen. Poikkeuslupaa ei voida myöntää sillä perusteella, ettei varauksen tehnyt taho hyödynnä omaa vuoroaan.

10) Varauksia otetaan vastaan ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen info@pifcenter.fi. Jokaisen varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa nimetty vastuuhenkilö. Mikäli vastuuhenkilöä ei nimetä varauksen yhteydessä, vastuuhenkilön vaihtumisesta ei ole ilmoitettu ajoissa (viimeistään varatun ajan alkaessa) tai mikäli mainittu vastuuhenkilö ei todellisuudessa ole toiminut vastuuhenkilönä ja ollut paikan päällä varatun ajan yhteydessä, halliyhtiö voi korottaa vuokraa 50 prosentilla.

11) Vastuuhenkilö vastaa hallin/hallien vuokra-ajan henkilöturvallisuudesta sekä vuokratuista tiloista ja niissä olevista varusteista.

12) PIF-Centerin verkkosivuilla olevan varauskalenterin tiedot muodostavat laskutusperusteen.

Varauksia voi muuttaa viimeistään kuukautta ennen varauksen toteutumisajankohtaa.

13) Ilmeinen luvaton hallin tai osa hallin käyttö, veloitetaan kyseisen hallin hallivuokralla, korotettuna 2-4 kertaa. TJ päättää korotuksen sovelluksesta.

Laskutuslisä harkinnan mukaan 25 €/lasku


Hallivuokrat syyskaudella 2024

Aktia LKV Arena

Vuokra Aktia LKV arena, vuosi 2024, hinnat alv 0%

Ulkoinen vuokra per tunti, ilman sopimusta (tilapäinen) 50 €

Ulkoinen vuokra per tunti väh. 1 vuoden sopimus 45 €


Jalkapallohalli: 33 x 40 m
Vakiovuoro64
Muut vuorot, prime time80
Päivävuoro arkisin, Paraisten
kaupungin koulut (aina),
sesongin ulkopuolinen vakiovuoro
(1.4.–31.8.)
35
Päivävuoro arkisin, Piftis,
PIF Akatemia ja Stroke-kerho
12

Hinnat ovat €/tunti sis. alv 10 %


Urheiluhalli: 17 x 40 m
Vakiovuoro32
Muut vuorot, prime time40
Päivävuoro arkisin, sesongin ulkopuolinen
vakiovuoro (1.5.–31.8)
22
Päivävuoro arkisin, Paraisten kaupungin koulut
ja muut käyttäjät
22 + 180 /kk
Päivävuoro arkisin, Piftis ja PIF Akatemia12

Hinnat ovat €/tunti sis. alv 10 %


Voimisteluhalli: 17 x 20 m
Vakiovuoro, oma ja ulkopuolinen käyttö prime time32
Muut vuorot prime time40
Päivävuoro arkisin, sesongin ulkopuolinen
vakiovuoro (1.5.–31.8.)
22
Päivävuoro arkisin, Paraisten kaupungin koulut
ja muut käyttäjät
22 + 180 /kk
Päivävuoro arkisin, Piftis ja PIF Akatemia12

Hinnat ovat €/tunti sis. alv 10 %

Laskutuslisä harkinnan mukaan 25 € /lasku