PIF-Center on tehnyt seuraavanlaiset toimenpiteet ja suositukset

On syytä olla varovainen koskien koronaviruksen mahdollista leviämistä. Tämän johdosta PIF-Center on tehnyt seuraavanlaiset toimenpiteet ja suositukset, jotta hallien turvallinen käyttö voi jatkua:

  1. Käsidesinfektioaineet ja pumput on asennettu pääoven viereen ja FysioGymin kuntosaliin. HUOM! Joukkueiden johtajat ja vastuuhenkilöt on vastuussa siitä että käsidesiaineita myös käytetään. Tämä koskee kaikkia halliin tulevia ja sieltä poistuvia henkilöitä.
  2. Huomioi myöskin että käsien huolellinen pesu on kaikkein tärkein, käsidesin käyttö on ainoastaan täydentävä toimenpide.
  3. FysioGymin henkilökunta tulee käyttämään kertakäyttöliinoja ja desinfioimaan ovenkahvat, vesikalusteiden sekoitushanat sekä vastaavat pinnat.
  4. Hallin sisätiloissa FysioGymin henkilökunta on hyväksynyt että heillä on tiedotus- ja valvontavastuu, jotta kaikki todella käyttävät käsidesiaineita ja pesevät kätensä. Tämä ei poista joukkueiden johtajien ja vastuuhenkilöiden vastuuta valvoa että toimenpiteet tehdään huolella.
  5. Huomenna perjantaina asennetaan käsidesitelineet ja pullot myös jalkapallohalliin, konttorikäytävään, skatehalliin ja Lassen saunaan.

Muilta oisn seuraamme viranomaisten ohjeita ja muita päätöksiä tämän asian suhteen.

Kategoriat:
Okategoriserade