Löytyy käsiä jotka hoitaa kunnossapitoa ja jotka tekevät….

Vastuuhenkilöiden turvallisuuskoulutusta suoritettiin syksyllä 2019. Melkein 100 henkilöä oli mukana koulutuksessa. Suuri kiitos tästä! Tämä on myöskin osaa ”näistä käsistä ja henkilöistä jotka tekevät”. Turvallisuuskoulutus jatkuu 14.1.2020, klo 18.

Turvallisuusajatus oli keskeinen osaa PIF-Centerin toiminnasta vuonna 2019. Alustavan työn, turvallisuusdokumenttien valmistelun aikana ja kurssien aikana tuli ilmi uusia ja tärkeitä turvallisuusasioita jotka yhtiö haluaa tukea ja saattaa eteenpäin. Muutamia esimerkkejä, suojatiet, turvallisuuskilvet, osite- ja koordinaattitaulut halleissa. Muutamia toimenpiteitä ovat vielä työn alla, aluenopeusrajoitus 20 km/h, pihavalaistuksen parantaminen jalkapallohallin läheisyydessä ja suojaverkko jalkapallohallissa ovat ehkä tärkeämmät. Työ siis jatkuu.

Muuten koko kellarikerros siivotaan ja maalataan. Se osuus kellarista josta suunniteltiin harjoitustilaksi on kunnostettu varastotiloiksi. Alkuperäinen suunnitelma, harjoitushalli on ainakin tilapäisesti laitettu lepäämään. Vuoden 2020 ensimmäisinä päivinä aiotaan uusia koko kellarikerroksen lukkosysteemi. Tästä tulee erillinen tiedote. Tämän lisäksi suunnitellaan talven aikana että PIF-Centerin varasto-osa siivotaan perusteellisesti ja ainakin lattia maalataan. Vanha kattilahuoneesta tehtiin syksyn aikana yhtiön varastoksi ja kun varastotavara talven 2020  aikana siirretään uuteen paikkaan, vapautuu varastohäkkejä omistajaseuran jaostojen käytettäviksi.

Kategoriat:
Okategoriserade